Συμβαδί-ζω | Σύλλογος Φίλων και Ατόμων με Αναπηρία Σκύδρας
♥️Ρίξτε το καπάκι στην καρδιά μας!
Η πρώτη δράση του Συμβαδί-ζω είναι γεγονός!
Ετοιμάσαμε 4 μεγάλες μεταλλικές καρδιές, βαμμένες στα χαρούμενα χρώματα του συλλόγου μας, και τοποθετήθηκαν από συνεργείο του Δήμου Σκύδρας στα ακόλουθα σημεία:
1.Δημαρχείο Σκύδρας
2.Πλατεία Ελευθερίας
3.Πλατεία Σαφραμπόλεως
4.Ανοιχτό Στάδιο Σκύδρας
Στις καρδιές μας, ζητάμε να ρίχνετε πλαστικά καπάκια.Τα καπάκια θα συλλέγονται από εμάς και θα “ανταλλάσσονται” με αναπηρικά αμαξίδια.Τα αμαξίδια θα δωρίζονται σε ανθρώπους όλου του Δήμου Σκύδρας και όχι μόνο, που τα έχουν ανάγκη.
Ευχαριστούμε θερμά τη Δήμαρχο Σκύδρας,Κα Ιγνατιάδου Αικατερίνη καθώς και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κα Βέργου Ιωάννα, συνοδοιπόρους των προσπαθειών μας, για την άψογη συνεργασία μας, στη διαδικασία τοποθέτησης των καρδιών.
Ευχαριστούμε το κατάστημα υλικών οικοδομών και χρωμάτων του Κου Ιωαννίδη, για τη δωρεά των χρωμάτων των καρδιών.
Ιδιαίτερη μνεία και πολλές ευχαριστίες όμως στον κατασκευαστή των πανέμορφων αυτών καρδιών, τον Στέφανο Χατζηπαναγιωτίδη, που στην επιχείρηση μεταλλικών και ανοξείδωτων κατασκευών ιδιοκτησίας του, έφτιαξε και μας ΧΑΡΙΣΕ εξ’ολοκλήρου τις 4 καρδιές. Των οποίων το κόστος κατασκευής θα ήταν αρκετά σημαντικό. Στέφανε η κίνηση σου είναι κίνηση ανθρωπιάς, κίνηση που δείχνει τον δρόμο, κίνηση που μας συγκίνησε όλους!
Συνεχίζουμε με όρεξη, με ιδέες, με δράσεις, με ανιδιοτέλεια, με αγάπη και στήριξη στα άτομα με κινητικές αναπηρίες και κατ’επέκταση σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία μας.
Μετάβαση στο περιεχόμενο