Συμβαδί-ζω | Σύλλογος Φίλων και Ατόμων με Αναπηρία Σκύδρας
Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και με τη συμμετοχή πολύ κόσμου, έγινε η τελετή Αγιασμού, για τον σύλλογο ΑμεΑ Συμβαδί-ζω.
Γνωριστήκαμε από κοντά και συζητήσαμε τους προβληματισμούς μας, για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το περιβάλλον γύρω μας προσβάσιμο για όλα τα άτομα με αναπηρία.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, η Δημοτική Αρχή Σκύδρας καθώς και υποψήφιοι συνδυασμοί της πόλης, εκπρόσωποι των βουλευτών, της Περιφέρειας, της Αστυνομίας κ.α.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο του συλλόγου.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, το κρατάμε για το κατάστημα “Φούρνος Σαββίδης” που επιμελήθηκε εντελώς δωρεάν, του υπέροχου μπουφέ που απολαύσαμε.
Ο “Φούρνος Σαββίδης” λειτουργεί από το 1994 με δύο καταστήματα άρτου-γλυκού-καφέ και καλύπτει πλήρως και οποιαδήποτε εκδήλωση με catering.
Ένα σε νέα πλέον διεύθυνση στη οδό Εθνικής Αντιστάσεως 89 στη Σκύδρα (έναντι γηπέδου) και ένα στην οδό Πολυτεχνείου 22 στην Αριδαία. Γρηγόρη-Ματίνα σας ευχαριστούμε!
Πολλοί μαζί μπορούμε περισσότερα!

Πάμε να καταφέρουμε, η ομορφιά να νικήσει 🧡

Μετάβαση στο περιεχόμενο