Συμβαδί-ζω | Σύλλογος Φίλων και Ατόμων με Αναπηρία Σκύδρας
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του Συμβαδί-ζω με την έκθεση παιδικού βιβλίου 11+1 συγγραφέων στα πλαίσια της 7ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας.
Η αγάπη σας για τον σύλλογο, μετουσιώθηκε σε αγάπη για το βιβλίο, των οποίων οι πωλήσεις έφτασαν το εκπληκτικό νούμερο 100!
Ο πολιτισμός, τα γράμματα, οι γνώσεις, τα κοινωνικά μηνύματα, μεταλαμπαδεύτηκαν, μοιράστηκαν, σκορπίστηκαν ανάμεσα στον κόσμο.
Ευχαριστούμε πρώτα απ’ όλα εσάς που περάσατε από το περίπτερο μας, μία-μία, έναν-έναν!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 11+1 συγγραφείς που συμμετείχαν, μίλησαν με τους μικρούς μας φίλους, υπέγραψαν τις αφιερώσεις τους και δώρισαν μέρος ή σύνολο των εσόδων τους στο Συμβαδί-ζω, για να ενισχύσουν τους σκοπούς του συλλόγου. Οι συγγραφείς είναι:
Δεληλάμπου Ευάγγελος
Μηνάς Γεώργιος
Νικολάου Σοφία
Ξαφάκος Στάθης
Ουρομίδου Αλίκη
Παπαϊωάννου Θοδωρής
Ράπτη Χριστίνα
Στεργίου Δανάη
Τζούρτζου Κατερίνα
Τσάλμα Αναστασία
Χρηστάκη Ακριβή
Χρυσοχοΐδου Μαρία
Ευχαριστούμε τον Δήμο Σκύδρας για την φιλοξενία και τις τρεις ημέρες της δράσης.
Την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου για το αναμνηστικό και όλη την συνεργασία μας, τους αιρετούς συνεργάτες της καθώς και το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου, προσφέροντάς μας όλες και όλοι, άμεσα, οτιδήποτε ήταν απαραίτητο.
Τέλος ένα προσωπικό ευχαριστήριο, στο δικό μας μέλος του συλλόγου, Ξαφάκο Στάθη, που ήταν εμπνευστής αυτής της δράσης και σημαντικός κρίκος στην διοργάνωση της.

Εις το επανιδείν λοιπόν, όσο μας στηρίζετε και μας αγκαλιάζετε είμαστε εδώ, να δίνουμε τις μάχες μας για τα αυτονόητα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και να συμμετέχουμε ενεργά στην τοπική κοινωνία μας, ως μέρος αυτής, προσδοκώντας ότι η ομορφιά θα νικήσει!

Μετάβαση στο περιεχόμενο