Συμβαδί-ζω | Σύλλογος Φίλων και Ατόμων με Αναπηρία Σκύδρας
Η πρώτη τεράστια σακούλα, γεμάτη με τα καπάκια σας είναι γεγονός!
Σε χρόνο ρεκόρ γεμίσατε τις καρδιές μας! Σας ευχαριστούμε για την τεράστια συμμετοχή!
Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την εταιρία μηχανημάτων και υλικών συσκευασίας SOULIS S.A., με έδρα τη Σκύδρα, που συμφώνησε με μεγάλη χαρά, να απορροφά έναντι αντίτιμου, τα καπάκια που συγκεντρώνουμε. Με τα χρήματα όπως έχουμε τονίσει θα αγοράζουμε αναπηρικά αμαξίδια. Οι σακούλες συγκέντρωσης των καπακιών είναι επίσης προσφορά της εταιρίας.
Υπενθυμίζουμε ότι τα κατάλληλα καπάκια που πρέπει να ρίχνετε στις καρδιές είναι τα ‘’σκληρά’’ καπάκια, κυρίως νερών και αναψυκτικών. Δεν είναι κατάλληλα τα ‘’μαλακά’’ και πιο μεγάλα καπάκια από σαμπουάν, αφρόλουτρα, απορρυπαντικά κ.τ.λ. Αυτά καλύτερα να ρίχνονται στους μπλε κάδους ανακύκλωσης του Δήμου, όπως κάνατε μέχρι τώρα.
Ο σύλλογος Συμβαδί-ζω ήρθε για να χαράξει επιτυχημένη πορεία στη διάρκεια των χρόνων. Λίγα πράγματα όμως μπορούμε να καταφέρουμε μόνοι μας. Η πορεία αυτού του συλλόγου κρίνεται από ΕΣΑΣ! Εσείς θα μας πάρετε στους ώμους σας, για να…συμβαδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Και τότε θα έχουμε αφήσει κάτι καλό, πάνω στο οποίο θα έρθουν να χτίσουν και οι επόμενες γενιές.
Μετάβαση στο περιεχόμενο